Grups

Dilluns 23 / 20:30h


SARA PI

Una jove artista va revolucionar tota sola fa uns anys l'escena del soul amb Wake Up, un primer disc que barrejava el soul i el R&B amb els ritmes brasilers. Després, va passar per sales de concerts, festivals i fins i tot pel Palau de la Música. El seu treball més recent és Break the Chains. El seu directe és elegant, seductor i energètic com pocs i ofereix un assortit de composicions pròpies que és mouen en la tradició de la música negra ballable combinades amb la calidesa i el tropicalisme d’uns músics d’ascendència brasilera.


Peu de Barraca

Casal Popular / Divendres 20 / 22:00h

Africa en Dansa de Legki Yakaru

“Àfrica en Dansa” és un projecte socioeducatiu que es basa amb la dansa i el teatre com a eina de cohesió i integració. La idea és acostar la cultura africana tant als joves d’origen africà que han perdut part de les seves arrels com al públic en general. Aquest grup es va originar el 2013, quan es va organitzar la II Desfilada de Roba Tradicional Sudsahariana que participava en la Festa de la Diversitat organitzat per l’Associació de Veïns del Barri de La Farga. Va ser una confluència entre els interessos de les noies que fan de models en la desfilada i un professor de ball senegalès, Omar Ndiaye. A partir de l’actuació d’aquest esdeveniment, es va organitzar un grup permanent de ball.

Club Bàsquet Banyoles / Dissabte 21 / 18:00h

CONCURS DE TIRS LLIURES

TENS UN MINUTS PER ENCISTELLAR EL MÀXIM DE TIRS. HI HAURÀ PREMIS PER ELS PRIMERS CLASSIFICATS. PREU: 1€

EI GENT! / Dissabte 21 / 21:45h

PLA B

Pla b és un grup de música que va néixer a partir d'un simple combo i que ja fa més de 3 anys que composen les seves pròpies cançons i fan concerts arreu. El seu repertori és molt variat, i inclou diferents tipus de gèneres musicals, entre ells: pop, rock i bossa nova.

Club Bàsquet Banyoles / Diumenge 22 / 17:00h

XOCOLATADA

XOCOLATA DESFETA AMB MELINDROS, MENTRES GAUDIM DE LA DIADA CASTELLERA... HI HA ALGUNA COSA MILLOR?

CAIAC POLO / Diumenge 22 / 20:00h

Restaurant 4 focs

Sopar - Rostit Argentí

Bus Nit

Contacte Barraques de Banyoles

Col·laboradors

RESTAURANTS

CAN PONS

BO I FET

LA PARRA

VORA ESTANY

CUINATS LA FARGA

CAN SELVATÀ

CAN PERE ROCA

CAN XABANET

LA RUMBERA

EL SINDICAT

LA PESQUERA

AL BORN

LA PIZZERIA

CA L’ARPA

ARA SI

CAN BERNAT

WIFI

WIFIBOO

Ubicació