Grups

Dissabte 21 / 23:00h


GOSSOS

20:00h al Passeig Indústria

En vint anys de carrera i onze discos d'estudi GOSSOS ha mantingut un discurs, una identitat i una manera genuïna de fer les coses, d'on emanen el nou disc i la gira Zenit (2016). Zenit, torna a marcar una evolució de la banda, nous sons, noves harmonies, amb una intenció de renovar però mantenir l’essència de les melodies i les veus que els ha caracteritzat. En directe busquen la complicitat amb el públic de manera propera i senzilla, sense renunciar a un concepte artístic d’espectacle de música en viu que connecta amb diverses generacions de manera impecable i professional, un fet avalat al llarg de la seva trajectòria.


ALIDÉ SANS

El cor al ventre, Alidé Sans escriu, compon i interpreta les seves pròpies cançons des de ben jove. Amb el llançament del seu primer disc, Eth Paradís ei en tu (Nuba Records, 2015), ens ofereix reggae, soul, rumba... amb arrels araneses. Una veu que despunta lliure, amb una energia indomable, i vinguda des del nord dels Països Catalans, cantant amb occità d'Aran.


DESAKATO

Desakato -«un altre grup amb K»- pensa molta gent que encara no els hi ha donat una oportunitat, tot i que aquest quintet sembla fugir dels cànons del rock estatal més obsolet, disc a disc han anat marcant el seu propi camí i dotant a cada un d'ells una personalitat pròpia. Els que ja els coneixen no s'han quedat mai indiferents davant la tralla dels seus directes que, és se'ns dubte, el seu punt fort.


EL DILUVI

Es defineix com un grup de música de folk modern que fusiona diversos estils musicals, com cúmbia, reggae, rumba, folk i música tradicional o d’arrel Valenciana. Amb instruments de la zona mediterrània com el violí, bandúrria, acordió diatònic, guitarra flamenca, guitarró i percussions de tota mena. Creant així un nou estil que anomenen Mestissatge Mediterrani. Amb més de tres anys de vida el Diluvi viatja per tots els Països Catalans, caracteritzats i popularitzats pel peculiar homenatge al cantautor Alcoià Ovidi Montllor. Apunta’t al mestissatge mediterrani amb el disc «Ànima»(2017).


Peu de Barraca

Casal Popular / Divendres 20 / 22:00h

Africa en Dansa de Legki Yakaru

“Àfrica en Dansa” és un projecte socioeducatiu que es basa amb la dansa i el teatre com a eina de cohesió i integració. La idea és acostar la cultura africana tant als joves d’origen africà que han perdut part de les seves arrels com al públic en general. Aquest grup es va originar el 2013, quan es va organitzar la II Desfilada de Roba Tradicional Sudsahariana que participava en la Festa de la Diversitat organitzat per l’Associació de Veïns del Barri de La Farga. Va ser una confluència entre els interessos de les noies que fan de models en la desfilada i un professor de ball senegalès, Omar Ndiaye. A partir de l’actuació d’aquest esdeveniment, es va organitzar un grup permanent de ball.

Club Bàsquet Banyoles / Dissabte 21 / 18:00h

CONCURS DE TIRS LLIURES

TENS UN MINUTS PER ENCISTELLAR EL MÀXIM DE TIRS. HI HAURÀ PREMIS PER ELS PRIMERS CLASSIFICATS. PREU: 1€

EI GENT! / Dissabte 21 / 21:45h

PLA B

Pla b és un grup de música que va néixer a partir d'un simple combo i que ja fa més de 3 anys que composen les seves pròpies cançons i fan concerts arreu. El seu repertori és molt variat, i inclou diferents tipus de gèneres musicals, entre ells: pop, rock i bossa nova.

Club Bàsquet Banyoles / Diumenge 22 / 17:00h

XOCOLATADA

XOCOLATA DESFETA AMB MELINDROS, MENTRES GAUDIM DE LA DIADA CASTELLERA... HI HA ALGUNA COSA MILLOR?

CAIAC POLO / Diumenge 22 / 20:00h

Restaurant 4 focs

Sopar - Rostit Argentí

Bus Nit

Contacte Barraques de Banyoles

Col·laboradors

RESTAURANTS

CAN PONS

BO I FET

LA PARRA

VORA ESTANY

CUINATS LA FARGA

CAN SELVATÀ

CAN PERE ROCA

CAN XABANET

LA RUMBERA

EL SINDICAT

LA PESQUERA

AL BORN

LA PIZZERIA

CA L’ARPA

ARA SI

CAN BERNAT

WIFI

WIFIBOO

Ubicació