Grups

Divendres 20 / 23:00h


Krit

KRIT és un projecte musical format per sis joves de Banyoles i rodalies amb ganes de passar-ho bé i expressar el que senten fent música. El seu estil va des del rock fins a l'ska, passant pel punk, rap i reggae. Aquest 2017 han estrenat Hipòxia un nou EP gravat als Estudis Santa Pau de Cornellà del Terri.


Auxili

La reggae band ontinyentina Auxili girarà aquest 2017 un nou espectacle amb la gira ‘Foc i vent’, que han reforçat recentment amb l’edició del disc Instants cremant. Les claus per entendre l’exitós fenomen d’Auxili les trobem en la seva excel·lent destresa instrumental i la innata capacitat de connectar facturant hits rodons amb el reggae com a gènere i principal font d’inspiració, picades d’ullet a l’ska, el ragga i el rap incloses.


Train to Roots

Train to roots és un dels grup sards més internacionals. Una potent formació que ha assolit guanyar-se un lloc destacable a l’actual escena reggae europea.. La banda de Sardenya ha arribat a dominar els escenaris dels festivals de reggae més importants d’Itàlia i d’Europa i enguany, a les Barraques de Banyoles es presentarà el seu nou àlbum “DECLARATION N.°6” , un nou treball on partint del roots rock reggae com a base, ens trobem incursions i matissos que beuen de l’electrònica underground, així com una acurada presència de coros hereus del 70’s revival.


Peu de Barraca

Casal Popular / Divendres 20 / 22:00h

Africa en Dansa de Legki Yakaru

“Àfrica en Dansa” és un projecte socioeducatiu que es basa amb la dansa i el teatre com a eina de cohesió i integració. La idea és acostar la cultura africana tant als joves d’origen africà que han perdut part de les seves arrels com al públic en general. Aquest grup es va originar el 2013, quan es va organitzar la II Desfilada de Roba Tradicional Sudsahariana que participava en la Festa de la Diversitat organitzat per l’Associació de Veïns del Barri de La Farga. Va ser una confluència entre els interessos de les noies que fan de models en la desfilada i un professor de ball senegalès, Omar Ndiaye. A partir de l’actuació d’aquest esdeveniment, es va organitzar un grup permanent de ball.

Club Bàsquet Banyoles / Dissabte 21 / 18:00h

CONCURS DE TIRS LLIURES

TENS UN MINUTS PER ENCISTELLAR EL MÀXIM DE TIRS. HI HAURÀ PREMIS PER ELS PRIMERS CLASSIFICATS. PREU: 1€

EI GENT! / Dissabte 21 / 21:45h

PLA B

Pla b és un grup de música que va néixer a partir d'un simple combo i que ja fa més de 3 anys que composen les seves pròpies cançons i fan concerts arreu. El seu repertori és molt variat, i inclou diferents tipus de gèneres musicals, entre ells: pop, rock i bossa nova.

Club Bàsquet Banyoles / Diumenge 22 / 17:00h

XOCOLATADA

XOCOLATA DESFETA AMB MELINDROS, MENTRES GAUDIM DE LA DIADA CASTELLERA... HI HA ALGUNA COSA MILLOR?

CAIAC POLO / Diumenge 22 / 20:00h

Restaurant 4 focs

Sopar - Rostit Argentí

Bus Nit

Contacte Barraques de Banyoles

Col·laboradors

RESTAURANTS

CAN PONS

BO I FET

LA PARRA

VORA ESTANY

CUINATS LA FARGA

CAN SELVATÀ

CAN PERE ROCA

CAN XABANET

LA RUMBERA

EL SINDICAT

LA PESQUERA

AL BORN

LA PIZZERIA

CA L’ARPA

ARA SI

CAN BERNAT

WIFI

WIFIBOO

Ubicació